خواص آب انار
-چهارشنبه, 3 شهریور 1400
نار یا انار خوراکی نام علمی مکتوب یکی از میوههای درختی است که دانههایی اغلب قرمز و گاهی سفید یا رنگهایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه یا تقریباً زرد است؛ این میوه در معدود کشورهای جهان نظیر ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و ترکیه کشت میشود به همین خاطر عضو مرغوبترین میوههای جهان و عضو ۱۰ میوه برتر جهان است.
در ایران شهرستان کاشمر ، شهرستان خلیل آباد ، شهرستان بردسکن ، شهرستان بجستان ، شهرستان ساوه بزرگترین تولیدکنندگان اَنار هستند.